The Artists House
The client asked Fraher to re-interpret the internal layout of a double fronted townhouse for a growing creative family.
We sought to reinstate original features as part of this contemporary intervention, with a curated approach to both furniture and lighting. We sought to blend minimalist interiors with subtle textures and varying colours to create distinct but versatile spaces.


Work spaces evolve into social spaces, which also open up to become somewhere for children to be creative, be it painting or playing music.

A key aspect of the property is the courtyard garden, which will become a year round area for relaxing and entertaining. Fraher & Findlay are providing a full RIBA 1-7 service.
The Artists House
Categories: Residential, Design & Build, In Development
Architects: Fraher & Findlay
View more